Po večmesečnih pripravah PALCO Zagreb sporoča, da je svojo pisarno in skladišče preselil na novo lokacijo v Veliki Gorici.

Nova lokacija ima dovolj prostora za nedavno razširjeno ekipo in omogoča sodobnejši način vodenja logistike – skladiščni prostor zagotavlja odlične klimatske in logistične pogoje za naše izdelke.

Nova PALCO uprava in logistika se nahajata v lastni stavbi v Poslovni coni Meridian, v Veliki Gorici.

Najdete nas na novem naslovu:

PALCO d.o.o.
Zelena aleja 46
10410 Velika Gorica

 

Po več kot 10 letih, odkar je bilo podjetje ustanovljeno v Zagrebu, smo pred enim letom končno tukaj našli eno dobro zemljišče. Že leta smo ga iskali, zemljišče je na dobri lokaciji s potrebno infrastrukturo in končno smo, po zaslugi projekta Meridian 16, našli zemljišče, ki nam ustreza v vseh pogledih, tako lokacijsko kot infrastrukturno, kot tudi z vidika vsega, kar nas čaka v nadaljnjem razvoju,« je ob svečani otvoritvi povedal izvršni direktor Damir Zubović in dodal, da je vrednost realiziranega projekta 2,5 milijona evrov.

Zubović izpostavlja, da imajo po zaslugi te greenfield investicije zdaj objekt, ki bo osrednja točka celotnega operativnega delovanja. “Poslovanje iz Nemčije bomo prenesli sem, prav tako bodo vire uporabljali naši sestrski podjetji v Srbiji in Makedoniji,” pravi Zubović. Zemljišče podjetja Palco obsega deset tisoč kvadratnih metrov, sama parcela in širitev pa se bosta razvijala v treh fazah. V prvi je bila zgrajena obstoječa hala, ki jo v drugi fazi razvoja čaka širitev, v prihodnjih petih letih pa je v načrtu, skozi vlaganje v proizvodnjo, zgraditi še en objekt.

Zapri