O nas

Kombinacija izkušenj, inovativnega tržnega pristopa in zanesljivih storitev.

Dolgoletne izkušnje pri dobavi, uvozu in distribuciji široke palete izdelkov v prehrambeni industriji, industriji krme in kemični industriji so odlična podlaga za nadaljnji razvoj skupine PALCO Nutrifit skupine. Ponujamo:

  • tehničko podporo
  • stabilno distribucijo
  • široko paleto izdelkov.

Našim partnerjem ustvarjamo dodano vrednost z inovativnim in temeljitim pristopom k analizi kakovosti in razvoju novih izdelkov. Sodobna distribucijska veriga postavlja zanesljivo storitev v sam vrh prioritet naše vizije.

Skupen nastop na trgu dveh uveljavljenih podjetij, Palco d.o.o. in Nutrifit d.o.o., je uspešen korak naprej v naših prizadevanjih, da kupcem zagotovimo stabilnost pri premagovanju izzivov sodobne industrije.

Danes kupcem zagotavljamo široko ponudbo in strokovno podporo v poslovnih procesih, vsakodnevno spremljamo inovacije in vlagamo v nova znanja, izdelke, koncepte in tehnologije. Naše skupno poslanstvo je kupcem ponuditi celovite rešitve za uporabo industrijskih sestavin vrhunske kakovosti v skladu z najvišjimi prehranskimi standardi, s poudarkom na tehnološki in laboratorijski podpori.

PALCO Nutrifit posluje na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Bolgariji in v Severni Makedoniji. Sedež podjetja se nahaja v poslovni coni Meridian 16 v Veliki Gorici (Hrvaška). Logistični center in sodobno visoko zmogljivo skladišče zagotavljata odlične logistične pogoje za distribucijo izdelkov in brezhibne klimatske pogoje skladiščenja po najvišjih standardih.

Zapri

Palco Nutrifit

Moč izkušenj

Palco Nutrifit

Moč izkušenj