O nas

Kombinacija izkušenj, inovativnega tržnega pristopa in zanesljivih storitev.

Dolgoletne izkušnje pri dobavi, uvozu in distribuciji široke palete izdelkov v prehrambeni industriji, industriji krme in kemični industriji so odlična podlaga za nadaljnji razvoj skupine PALCO Nutrifit skupine. Ponujamo:

  • tehničko podporo
  • stabilno distribucijo
  • široko paleto izdelkov.

Našim partnerjem ustvarjamo dodano vrednost z inovativnim in temeljitim pristopom k analizi kakovosti in razvoju novih izdelkov. Sodobna distribucijska veriga postavlja zanesljivo storitev v sam vrh prioritet naše vizije.

Skupen nastop na trgu dveh uveljavljenih podjetij, Palco d.o.o. in Nutrifit d.o.o., je uspešen korak naprej v naših prizadevanjih, da kupcem zagotovimo stabilnost pri premagovanju izzivov sodobne industrije.

Danes kupcem zagotavljamo široko ponudbo in strokovno podporo v poslovnih procesih, vsakodnevno spremljamo inovacije in vlagamo v nova znanja, izdelke, koncepte in tehnologije. Naše skupno poslanstvo je kupcem ponuditi celovite rešitve za uporabo industrijskih sestavin vrhunske kakovosti v skladu z najvišjimi prehranskimi standardi, s poudarkom na tehnološki in laboratorijski podpori.

PALCO Nutrifit posluje na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Bolgariji in v Severni Makedoniji. Sedež podjetja se nahaja v poslovni coni Meridian 16 v Veliki Gorici (Hrvaška). Logistični center in sodobno visoko zmogljivo skladišče zagotavljata odlične logistične pogoje za distribucijo izdelkov in brezhibne klimatske pogoje skladiščenja po najvišjih standardih.

Zapri